Spoed Rijbewijs in Hoofddorp? 

Wil jij ook je rijbewijs in 8 dagen halen bij rijschool sOs in Hoofddorp?

Spoedrijbewijs

Wil je snel je rijbewijs behalen? De snelste manier om je rijbewijs te behalen is met een Spoed Rijbewijs in 8 dagen bij Rijschool sOs in Hoofddorp. Als je kiest voor rijlessen bij Rijschool sOs in Hoofddorp, dan plannen we eerst een gratis proefles in.

Tijdens de proefles zal er worden gekeken of je geschikt bent om in aanmerking te komen voor een spoed rijbewijs bij Rijschool sOs in Hoofddorp


Kom je in aanmerking voor een spoed rijbewijs, dan is het belangrijk dat je snel je theorie certificaat behaald.Zorg ervoor dat jij je snel aanmeldt voor onze theoriecursus in Hoofddorp of ga zelf aan de slag met leren. Mocht je de theorie-examen de eerste keer niet halen, dan heb je nog voldoende tijd om het nog keer te proberen. 
Maak  snel een afspraak om een lesplan te maken en haal je rijbewijs.

Waarom eerst een gratis rijles/proefles?

De proefles geeft je rijinstructeur de gelegenheid om een inzicht te krijgen welke lesmethode hij moet toepassen. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van jou als leerling om elke les optimaal te benutten.


Na de proefles bespreek je met je instructeur wat jouw wensen zijn en maken jullie samen een lesplan. Daarbij is het belangrijk dat je duidelijke afspraken maakt omtrent hoeveel uur je wilt rijden. Je hebt tijdens de proefles ook de gelegenheid om jouw wensen  kenbaar te maken, zoals: 

Hoe vaak je per week kan autorijlessen? 

Wanneer begin je met rijlessen nemen in Hoofddorp? 

Na de proefles is het voor jou duidelijk hoeveel je Spoed Rijbewijs gaat kosten en wanneer je rijlessen in hoofddorp en praktijkexamen plaats vinden.